CUPRA Silkeborg

Gør din CUPRA vinterklar

Når efteråret kommer blæsende og vinteren er lige om hjørnet, så er det tid til at gøre din bil vinterklar med et hjulskifte.

Efterår og vinter er ensbetydende med lavere temperaturer, og det bliver dermed tid til at skifte til de grove vinterdæk, der gør sig bedre i vådt føre. 

Et hjulskifte gavner både din sikkerhed og dit forbrug. 

Når du bestiller en tid til hjulskifte på værkstedet, slipper du selv for besværet, og vi sørger for, at dine hjul bliver monteret korrekt. Hjulskiftet er hurtigt overstået, og du kan nemt og hurtigt booke tid online – nemmere bliver det ikke.

Book tid til hjulskifte

 

Hvorfor skifte til vinterdæk?

Når vi om sommeren skifter vinterdækkende ud med sommerdæk er det fordi gummiblandingen i dækkene er hårdere og præsterer bedre i det varme vejr.


Men hvorfor skal vi så skifte til vinterdæk?


Når temperaturen udenfor ændrer sig, og det bliver koldere i vejret anbefales vinterdæk. Det skyldes, at de grove vinterdæk giver et bedre vejgreb- og øger vores sikkerhed markant i glat føre. Det sikrer et bedre vejgreb og god stabilitet i sving

Book tid her

7375faba-f88a-44a8-acc9-1da90cf9d73e_638318393229391013.jpg
7375faba-f88a-44a8-acc9-1da90cf9d73e_638318393643155441.jpg

 

Plej din bils vigtigste sikkerhedsudstyr

Bestil et bremsetjek med bremserens hos os sammen med dit hjulskifte.Ved bremsetjek tjekker vi bremserne på din CUPRA, hvilket er med til at sikre, at de fungerer optimalt under alle forhold, ligesom det kan forlænge bremsernes levetid.

Et bremsetjek med bremserens inkluderer kontrol af bremsevæskestand, visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger) og bremserne bliver adskilt, renset og smurt.

Garanteret maks pris på bremsetjek m. bremserens
kr. 995,-*.

 

Book tid her

 

Husk, at dækket som minimum skal have 1,6 mm mønster at køre på, men vi anbefaler, at du ikke slider dækket længere ned end til 4 mm. Tag derfor også en snak med os om dine dæks tilstand, når du skal have skiftet dæk.  

 

*Garanteret maks pris gælder for bremsetjek m. bremserens udført inden d. 30. november 2023.